Hírek

10 máj. 2024

EREDMÉNYHIRDETÉS: Szabad Média Pályázat 2. kiírás

Döntés született az országos és helyi független média támogatására létrehozott Szabad Média Pályázat 2. felhívására benyújtott pályázatokról.

16 ápr. 2024

AKADÁLYMENTES JÓZSEFVÁROS – új pályázati felhívás!

A Józsefvárosi Önkormányzat az Ökotárs Alapítvány közreműködésével, a mozgáskorlátozottak segítése érdekében pályázatot hirdet a VIII. kerületben működő szolgáltatók (pl. üzletek, éttermek, kávézók) fizikai környezeti akadálymentesítésére az alábbi feltételek mentén.

14 már. 2024

Új pályázati felhívással jelentkezik a Közös Értékeink Program!

Fejlődésben+ néven ismét itt a lehetőség lelkes állampolgároknak és civil szervezeteiknek.

14 már. 2024

Várjuk a jelöléseket az Év Fája versenyre!

Szokásunkhoz híven 2024-ben is meghirdetjük a magyarországi Év Fája versenyt! Idén is olyan fák (vagy facsoportok) nevezését várjuk, amelyek fontos szerepet töltenek be a jelölő közösség, a környéken élők életében. 

Fotó: Börzsei Bence faápoló
14 már. 2024

Idén is folytatódik Civil Térkép programunk!

Örömhír, hogy meghosszabbítjuk 2022-23 nagy sikerű programját, a Pest megyében és Észak-Kelet Magyarországon futó Civil Térképet, ami 2024-ben immár negyedik szakaszába lép.

14 már. 2024

Fiatalítunk a KÖZ-SZER-VEZ programban!

Lassan lezárul egy izgalmas, három éve tartó kísérlet első szakasza, a Baranyai Jövőképek, amiben a közösségszervezés módszereit művészeti tevékenységekkel ötvözve bátorítjuk az általános és középiskolás fiatalokat, hogy hallassák hangjukat közösségeikben.

25 feb. 2024

Ösztöndíjat alapítottunk

Foltányi Zsuzsa emléke és munkássága előtt tisztelegve 2024-ben emlékösztöndíjat alapítottunk azzal a céllal, hogy ösztönözzük és támogassuk azokat a kiváló egyetemi hallgatókat, akik a környezettudományokhoz kapcsolódó területeken tanulnak és aktív szerepet vállalnak a fenntarthatóság és a környezet védelmének népszerűsítésében.

31 jan. 2024

SZABAD MÉDIA PÁLYÁZAT

A Mérték Médiaelemző Műhely és az Ökotárs Alapítvány (a továbbiakban együtt: Mérték és Ökotárs) az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége forrásainak felhasználásával pályázatot hirdet a magyarországi országos és helyi független média támogatására a sajtószabadság védelme és erősítése érdekében az alábbi feltételek mentén

26 jan. 2024

Szabad Média pályázat EREDMÉNYHIRDETÉS

2024. január 26. - A támogató Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetségének jóváhagyása nyomán, döntés született a Mérték Médiaelemző Műhely és az Ökotárs Alapítvány által működtetett pályázat első felhívására beérkezett pályázatokról. A 2023. november 15-i határidőig összesen 32 pályázat érkezett, amelyből 6 nem felelt meg a formai ellenőrzésen. A 26 érvényes pályázat közül most az…

Oldalak