RECLAIM OUR CIVIL SPACE! – REGIONÁLIS PROJEKTÜNK HÍREI

Folytatódik tavaly indult régiós projektünk, indulnak a magyarországi programok! Az elmúlt hónapokban lázasan igyekeztünk, hogy mind a 8 résztvevő országban elindulhasson a munka, terveztünk, partnereinkkel tudást és tapasztalatot cseréltünk, és a TASZ segítségével közösen felkészültünk leendő workshopjainkra is - erről itt lehet bővebben olvasni (angolul).

Mostanra minden összeállt, és rögtön egy lehetőséggel jelentkezünk a hazai civil szervezetek számára:

Civilek a közösségi médiában - 2021. április 23., péntek 10.00-14.00: Az egyik legfőbb nyilvánosságot jelentő felület a Facebook. De hogyan érdemes használni az alapján, amit a Facebook algoritmusáról tudhatunk? Mire kell figyelni a tartalom készítésekor, posztolásakor, és hogyan elemezhetjük oldalunk teljesítményét? Rengeteg a kérdés, igyekszünk minél többre válaszolni. Facilitátorok: Tasnádi Kata, Benkő Flóra, a Társaság a Szabadságjogokért egyesület munkatársai. A jelentkezési lap itt érhető el.

A Reclaim Our Civil Space! alulról jövő kezdeményezéseket támogat Közép-Európa-szerte, hogy azok megerősödve, egymást is segítve karolhassák fel a civil társadalmi ügyeket hazai, régiós és nemzetközi szinten. Álmunk egy demokratikus közegben működő, szabad és virágzó civil szféra. Projektinformáció itt található.

A Reclaim our Civil Space! projekt 1,8 millió € összértékben, Izland, Liechtenstein és Norvégia támogatásával valósul meg az EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation (EGT/Norvég Regionális Együttműködési Alap) pályázatán keresztül.

További információ: Farkas Bálint, farkas.balint@okotars.hu